Krátké plesové šaty

6.10.2018

Plesová sezóna 2019 se pomalu blíží, a pokud jste dosud nenalezli perfektní šaty, nezapomeňte na rostoucí trend krátkých plesových šatů. Krátký miniaturní nebo nadkolenní střih šatů vám nabídne veškerý půvab a styl celého designu. Poukážete tak na své dlouhé nohy a vybranou obuv.
Krátké šaty mají mnoho pozitivních aspektů – je snadnější je nosit na plese, je to pohodlnější při tanci i při chůzi, a pokud jste drobná dívka, nemusíte se obávat, že přední délka bude příliš dlouhá. Krátké nabízené styly jsou stejně formální jako dlouhé šaty s mnoha bohatými detaily. To znamená, že nemusíte obětovat styl, ani vypadat méně formálně jen proto, že si zvolíte kratší délku.
Detaily šatů zahrnují precizní ručně šité
korálkové ozdoby, našívané kameny, krajkové zdobení a vyšívání. Krátké plesové šaty značí vznešenou „high“ módu a slavnostní vzhled. Najdete zde také širokou škálu střihů  – šaty se spadenými rukávky, šaty bez ramínek a šaty s ramínky za krkem.
Krátké šaty na ples jsou také k dispozici v mnoha trendových barvách pro rok 2019. Patří sem jemné červené kousky s tylem a šifonem. Najdete zde tmavé odstíny smaragdové, vínové a námořnické modři. Světlé tóny zahrnují stylové stříbro, zlato a šampaň. S krátkými plesovými šaty na plese zazáříte a vyniknete!