Svatební fashion trendy 2015: luxusní svatební šaty v duchu křehké ležérnosti

13.12.2014

Jak jistě tušíte, módní trendy obecně ovlivňuje řada faktorů, jako například roční období, trendy předchozí sezony, nálada a kreativita návrhářů, společenské nároky, životní styly a s nimi spojená hektičnost doby. I módní směr ve světě svatebních šatů podléhá podobným zákonům. Podívejme se na ty nejnovější z nich.

Luxusní svatební šaty Jovani 310005

Luxusní svatební šaty Jovani 310005

Kolekce luxusních svatebních šatů Jovani 2014/2015 se nese v duchu decentní nedbalosti, jednoduchosti linií, pohodlí a ženské něžnosti a křehkosti. Krajkový vintage styl je velmi elegantní a zároveň sexy. Je kladen důraz na nevulgární zdůraznění a zkrášlení oblasti ramen a šíje. Zdobené spadlé rukávky, lodičkový výstřih nebo uzavřený véčkový výstřih tomuto období dominují. Čistší linie a „jednodušší“ střihy vyžadují kompenzaci v podobě dokonalého detailního zdobení, nebo třeba prodloužené vlečky.

Trendem posledních let je odpoutání se od bílé či krémové barvy. Na oblibě získaly jemné odstíny růžové, oranžové a jiných pastelových odstínů, které dodávají svatebnímu dni svěžest.

Módní salon Jovani se pyšní jednou z největších sbírek svatebních šatů na světě a dobře ví, jak je důležitý svatební den pro svatebčany i pro celou rodinu. Nabízí proto svatební skvosty pro ženu v každém věku.