Nejžhavější barevné trendy pro podzim 2018

11.11.2018

Podzim je svátkem barev. Letošní módní trendy jsou přímo ovlivněny přírodní paletou barev. Přinášíme vám ty nejžhavější barvy na podzim roku 2018. Jestliže hledáte perfektní šaty, které obléknete na vaše večerní akce na podzim, můžete se inspirovat bohatým, pestrým a někdy i překvapivým výběrem barev.

Bohatě červená

Pro toto období jsou v kurzu variace červené barvy. Magazín Vogue označil červenou barvu za top trend. Doporučena je červená barva v odstínu vlčího máku – valiant poppy  a vínově červená barva – red pear, obě tyto barvy vycházejí z přírodních podzimních odstínů.

Dva odstíny fialové

Pro tuto sezónu jsou vybrány dva druhy fialové barvy, a tou je tmavší – ultra violet a světlejší pastelová – crocus petal.

Přírodní modrá

V kurzu je nebesky tmavěmodrá barva – temná obloha a mořská modř.

Výrazná žlutá

Trendy je žlutá kari barva a také světlejší – limetkovožlutá barva.

Zemitá hnědá

Pro ty z vás, kteří dávají přednost tlumenějším barvám, jsou tu k inspiraci 2 variace hnědé barvy. Je to velbloudí hnědá a téměř bronzová hnědá.

Klasická oranžová

Oranžová barva je klasická podzimní barva. Jasná oranžová barva s červenými tóny ve stylu měnícího se listí.

Neobvyklá zelená

Dvě velmi odlišné variace zelené jsou pro toto období trendem. Jsou to modrozelená tyrkysová barva a zemitá olivově zelená s hnědými tóny.

Kontrastní růžová

V kurzu je bledá decentní růžová a druhá kontrastní růžová s jemnými červenými tóny.

Krémově bílá(tofu)

Nádherná krémově bílá barva šatů se může kombinovat s ostatními trendy sezóny.

Tato sezóna nabízí rozmanitou a zajímavou paletu barev.  Několik z nich, jako jsou hnědá a neobvyklé odstíny zelené, nejsou samozřejmou volbou pro formální večerní párty, ale fungují překvapivě dobře.
Salon Topdress nabízí masivní škálu špičkových návrhářských šatů, které zahrnují nejžhavější barevné trendy tohoto podzimu. Prohlédněte si naši rozsáhlou kolekci nabízející společenské šaty různých barev a stylů, které vám budou vyhovovat, ať už se chystáte na ples nebo večírek. Designové plesové šaty či designové koktejlové šaty jsou tím nejlepším výběrem pro každou ženu.