5 důvodů proč celebrity milují Jovani

16.12.2014

Každý rok mají světové hvězdy show byznysu možnost se několikrát projít po červeném koberci a zazářit:
předávání filmových cen Oscarů, udílení hudebních cen Grammy, filmový festival v Cannes a mnoho jiných. Mluvíme-li o těchto událostech, nepokládáme otázku: „Objeví se někdo v šatech od Jovani?“, ale „Kolik modelů Jovani dnes uvidíme?“. Tady je 5 důvodů, proč hvězdy volí značku Jovani:

Eliška Bučková v Jovani 6837

Eliška Bučková v Jovani 6837

1. Jovani je nikdy nezklame
Kámen úrazu je, že si u Jovani nejde vybrat jenom jedny šaty. Velký výběr modelů a nekonečná škála barevných provedení zaručí, že Vás osloví hned několik možností. Rozhodnutí záleží na momentální chuti.

2. Nemusí si najímat osobního stylistu
Své nominace se celebrity dozvídají někdy  jen večer předem.  Dostat se do užší nominace znamená luxusnější šaty. Pro hvězdy i jejich osobní stylisty je to někdy dost stresující záležitost – projít škálu nabídek a vybrat ty nejlepší varianty. Stává se, že ti nejlepší stylisté jsou vytížení a nemají čas. V těchto případech zůstávají známé osobnosti dost často věrné značce, která se jim v minulosti osvědčila. A přesně to je případ Jovani.

3. Cíti-li se pohodlně, mají vyhráno 
Značka Jovani je známá pro své extravagantní, avšak velmi pohodlné modely. Střihy jsou navrhovány tak, aby co nejlépe padly a co nejvíce lichotily. Hvězdy o svůj vzhled a postavu pravidelně pečují a rády to dávají najevo, když mohou…

4. Jovani má punc exkluzivity
Černou můrou pro všechny je, když se ve stejných šatech potkají dvě celebrity. Média velmi ráda sledují, jestli se některá z celebrit ukáže ve stejném modelu jako jiná před léty.  Dá se tomu částečně vyhnout výběrem šatů z luxusnější kategorie Haute couture – vyšší móda.

5. Jovani udává módu
A hvězdy jsou si toho vědomy. Rády určují vkus a styl těmi nejnovějšími a nejzajímavějšími kousky.  Módní salón Jovani pro ně neustále tvoří s láskou a všestrannou kreativitou…