Značka Jovani: od 10ti členné firmy k více než 2000 prodejcům po celém světě

14.12.2014

Všechno to začalo v New Yorku před více než 45 lety. Žil tam muž, který měl plán vytvořit úchvatný svět designerských večerních šatů. Jacob Maslavi si splnil svůj sen a v roce 1979 založil salon Jovani Fashions. Jeho synové Saul a Abraham v jeho vizích nadále pokračují a obohatili ji o další rozměr – šaty, které se hodí pro jakoukoliv událost v životě ženy. Ojedinělý výrazný styl a kreativní předělávky klasických střihů z této značky dělají celosvětově oblíbenou volbu pro slavnostní příležitosti.

S rostoucím trhem plesových a společenských šatů rostla i rodinná firma Jovani Fashions. Nabídka večerních šatů se postupně rozšířila o šaty plesové, koktejlové, maturitní, slavnostní, svatební a párty-šaty. Na návrzích a střizích pracují ti nejnadanější návrháři z celého světa. Zvláštní sekcí jsou luxusní slavnostní šaty z řady vyšší módy – haute couture. V dnešní době má salon Jovani nejbohatší nabídku plesových, slavnostních a svatebních šatů na světě.

Módní projekt, který kdysi začínal s 10-ti pracovníky, jich nyní zaměstnává více než 50 a stále roste. Jovani má v dnešní době více než 2000 autorizovaných prodejců po celém světě. Patří mezi ně i světově známí distributoři luxusní módy jako například londýnský Harrods, Neiman Marcus v Dallasu a mnoho dalších specializovaných butiků. Stránky www.jovani.com měsíčně navštěvuje více než milion lidí, nejen kvůli nákupům, ale i pro inspiraci. Jovani Fashions udávají společenské módní trendy a inspirují ostatní značky v tomto odvětví.

Cíl značky Jovani je stále tentýž – nabízet úchvatná módní díla, která jsou přijatelně oceněná vzhledem k jejich kvalitě, a přitom zviditelnit vnitřní krásu každé ženy, která je má na sobě.