Dlouhé plesové šaty

9.1.2019

Všemi očekávaná plesová sezóna se nezadržitelně blíží a je ten nejvyšší čas, začít se poohlížet po nových plesových šatech, se kterými posléze budete moci na tanečním parketu ve víru sobotní noci rozhodně zazářit. Pak se vám jistě bude hodit nová kolekce plesových šatů, mezi nimiž vévodí zejména krásné dlouhé plesové šaty. Díky jejich rafinovaným střihům se nebudete muset rozhodně obávat toho, že by se nelichotivě zdůraznila ta část vašeho těla, kterou byste nejraději zrakům okolí rozhodně nechtěli ukazovat. V těchto šatech se totiž proměníte v královnu.

Dlouhé plesové šaty pro zvýraznění vaší ženskosti

Dlouhé plesové šaty, které máme ve své nabídce, odpovídají naprosto dokonale trendům letošního roku. Pokud tedy v této krásné večerní róbě navštívíte nějaký ples, můžete si být jisti, že pozornosti okolí rozhodně neujdete. Ostatní ženy vám vaši večerní róbu jistě budou velmi závidět. Není se čemu divit, jelikož kupříkladu takové luxusní šaty značky Jovani jen tak každý ve společnosti mít nebude. Buďte tak originální a vyjděte z davu. Vaše ženskost si tyto perfektně střižené večerní šaty rozhodně zaslouží.

Krátké šaty na ples? Proč ne?

Pokud se například díky svému věku obáváte vyjít například na ples v kratších šatech, ještě jste nejspíše neměli tu čest se seznámit s naší kolekcí krátkých plesových šatů. Krátké šaty, které nabízíme, totiž rozhodně nepatří do škatulky „necudné“. Jejich vzhled, střih a samotný materiál vás přesvědčí o tom, že se není třeba ostýchat a bránit se za každou cenu kratší verzi šatů. V těchto šatech totiž budete vypadat jako bohyně, popřípadě jako éterická víla, která ví, jak své dokonalosti podtrhnout. Ostych tedy v tomto případě nechte stranou a vyjděte například na večerní ples v kratších plesových šatech kupříkladu právě značky Jovani. Sami se tak přesvědčíte o tom, že se stanete královnou celého večera.

Trendy plesových šatů

  1. 1.Třpytky – Letošní sezóně jasně vévodí třpytivé metalické dlouhé šaty. Ve třpytivých, lesklých, blyštivých, flitrovaných plesových šatech Jovani jistě zaujmete výsostní postavení na plese.

  2. 2.Volány – Strukturované volány nejen ve stylu mořská panna jsou trendem letošní plesové sezóny.

  3. 3.Geometrické tvary – Rovné čáry, úhly, kruhy a trojúhelníky zdobí šaty všech tkanin, zejména jsou to žerzejové šaty.

  4. 4.Barvy – Když přemýšlíte o vašich plesových šatech, jednou z prvních myšlenek je volba barvy plesových šatů. V této sezóně je in žlutá kanárková barva, vínově červená a námořnicky modrá barva.